Så hittar du rätt städhjälp

Med möjligheten att få skattereduktion på halva kostnaden för städhjälp i hemmet har en stor mängd städfirmor etablerat sig på senare tid. Att hitta städfirmor som kan ta hand om den regelbundna städningen i hemmet är således inte särskilt svårt. Men hur vet man om städhjälpen är bra och kostnadseffektiv?

Börja först med att välja ut ett antal städfirmor i Stockholm. Ta hjälp av sökningar på Internet samt goda vitsord från vänner och bekanta. Besök städfirmornas hemsidor och granska eventuella omnämnanden på forum och andra platser på nätet. Om någon städfirma har fått dåliga betyg är det kanske smart att sortera bort just den städfirman.

Därefter är det klokt att jämföra städfirmornas erbjudanden. Alla städfirmor erbjuder abonnemang, men det kan finnas skillnader mellan olika städfirmor när det handlar om vilka städmoment som ingår. Skulle du ha behov av extratjänster som tvättning, strykning och diskning är det klokt att undersöka vilka städfirmor som erbjuder detta.

När du har valt ut en eller två till synes högklassiga och förtroendeingivande städfirmor är nästa steg att boka en provstädning. Efter provstädningen kan du utvärdera resultatet av städningen samt hur personkemin fungerade med städaren.

Pris städhjälp Stockholm
Oavsett hur bra en städfirma än är ska du naturligtvis inte betala överpris för städningen. När du söker efter en bra städfirma ska du givetvis undersöka prisbilden noga. Det är inte dyrt att anlita städhjälp. Priserna för städhjälp i Stockholm är klart överkomliga, särskilt som du kan utnyttja möjligheten till en skattereduktion på 50 procent av kostnaden.

Sök städhjälp